19
april
2023
19/04/2023
13:30
Omnia, Wageningen campus

Jaarconferentie 2023

De Conferentie 2023 van de strategische alliantie Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Utrecht University and University Medical Centre Utrecht vindt plaats op 19 april 2023 in Wageningen. U bent van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.

  • Woensdag 19 april 2023, 13:30-17:00 uur,
  • Inloop vanaf 12.30 uur & borrel achteraf
  • Wageningen Campus, Omnia

Menselijke activiteit heeft niet alleen gevolgen voor onze planeet maar ook voor de mensheid zelf: klimaatverandering, vervuiling en uitputting van natuurlijke hulpbronnen veranderen onze levensomstandigheden en hebben impact op onze gezondheid. Wetenschap en technologie spelen een sleutelrol bij het creëren van de toekomst die wij voor onze planeet en haar bewoners wensen. Om sneller vooruitgang te boeken is het noodzakelijk om verschillende disciplines samen te brengen en onze krachten te bundelen.

Crossing boundaries for a healthy and sustainable future

Tijdens onze conferentie Crossing boundaries for a healthy and sustainable future op 19 april 2023 delen wij onze visie op wat wetenschap kan bijdragen aan een gezonde planeet. We doen dit door onze expertise over preventive health en circular society samen te brengen en door jongere generaties uit te dagen een leidende rol te spelen bij het creëren van de toekomst. TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht nodigen je uit om mede vorm te geven aan onze inspanningen en samen oplossingen te vinden voor deze complexe vraagstukken.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op de Engelstalige kant van de website.