Conferentie 2022

De Conferentie 2022 van de strategische alliantie Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Utrecht University and University Medical Centre Utrecht vindt plaats op 19 april 2022 in de middag in Eindhoven.

Building the Future Together

Maatschappelijke veranderingen op het gebied van klimaat en gezondheid hebben invloed op iedereen. De alliantie combineert de expertise van de vier instituten om zo bij te dragen aan transities op het gebied van gezondheid, voedsel, energie en duurzaamheid. Samen met onze maatschappelijke partners dagen we jongere generaties uit om oplossingen te vinden voor de problemen van morgen.

De conferentie staat in het teken van het thema Building the Fuure together om zo te onderzoeken hoe we de verandering gezamenlijk kunnen inzetten. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze discussie en jouw perspectief in te brengen. Onze strategische werkgroepen presenteren hun plannen over hoe ze impact willen creëren in de komende jaren. Gedurende de dag zullen we jou koppelen aan andere gasten, zodat je een netwerk binnen de alliantie kunt opbouwen.

programma

Binnenkort publiceren we hier meer informatie over het programma en de mogelijkheid om je in te schrijven.

Sprekers