25
juni
2024
25/06/2024
12:00
Akoesticum, Ede

Shaping the Future of Health in the Netherlands and Beyond

Georganiseerd door het institute 4 Preventive Health (onderdeel van de EWUU-alliantie), Wageningen University & Research, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit

Ons institute 4 Preventive Health (i4PH) zet zich in voor het bevorderen van een dynamische en onderling verbonden gemeenschap. Onze missie is duidelijk: baanbrekend onderzoek stimuleren door het opbouwen van samenwerkingen die institutionele grenzen overstijgen. We erkennen het belang van verbindingen tussen diverse “preventive health” gemeenschappen. Daarom organiseren we Community Get-Togethers, waarbij onderzoekers van alle EWUU instellingen en daarbuiten samenkomen voor informatieve netwerksessies.

25 juni, 12.00 – 16.30, Akoesticum, Ede

Doe mee met een transformatief evenement gericht op het vormgeven van de toekomst van de gezondheidszorg in Nederland en daarbuiten. WUR, het institute 4 Preventive Health, het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit nodigen u uit voor een inzichtelijke discussie over het bevorderen van innovatie op het gebied van voeding en gezondheid. Ontdek baanbrekend onderzoek en neem deel aan interactieve sessies gericht op het ontwikkelen van bruikbare strategieën. Samen kunnen we de weg vrijmaken voor een gezondere toekomst voor iedereen.

Bekijk het programma van de dag hier

Houd er rekening mee dat de plaatsen voor dit evenement beperkt zijn. Uw registratie is definitief na ontvangst van een bevestigingsmail van de organisatoren van dit evenement.