Conferenties

De alliantie organiseert een jaarlijkse conferentie om doelgroepen, zoals externe stakeholders, medewerkers en studenten bijelkaar te brengen en zo ontmoeting en uitwisseling te faciliteren. Tijdens het evenement laten we zien welke impact we maken met onze samenwerking.

Terug kijken?

Via onderstaande links zijn de registraties, aftermovies en foto-impressies van de verschillende conferenties terug te kijken.

Conferentie 2023

Tijdens onze conferentie Crossing Boundaries for a Healthy and Sustainable Future op 19 april 2023 in Wageningen deelden wij onze visie op wat wetenschap kan bijdragen aan een gezonde planeet. Wetenschap en technologie spelen immers een sleutelrol bij het creëren van de toekomst die wij voor onze planeet en haar bewoners wensen. Om sneller vooruitgang te boeken is het noodzakelijk om krachten te bundelen.

Conferentie 2022

De conferentie 2022 stond in het teken van het thema Building the Future Together om zo te onderzoeken hoe we maatschappelijke veranderingen op het gebied van klimaat en gezondheid gezamenlijk kunnen inzetten. Deze vond plaats in Eindhoven op 19 april 2022.

Conferentie 2020

Op 2 december 2020 vond de lancering van de alliantie plaats tijdens een groot online evenement Challenging Future Generations. Voor deze speciale gelegenheid hebben de vier partners gezamenlijk een magazine gepubliceerd.

Op naar 2024

In 2024 vindt onze conferentie plaats in Tivoli Vredenburg te Utrecht op 24 april.