Zaaigeld

De alliantie biedt onderzoekers en docenten de mogelijkheid om nieuwe interdisciplinaire dwarsverbanden tussen de partnerinstellingen te verkennen. Het gaat hier om zaaigeld voor initiatieven zoals het voorbereiden van een externe subsidieaanvraag, het opzetten van een onderwijsconcept, het organiseren van een evenement of het opzetten van samenwerking met maatschappelijke partners.

De EWUU Alliantie biedt zaaigeld op maat voor inter- en transdisciplinaire initiatieven. Hieronder vallen projecten die gericht zijn op het leggen van de basis voor eerste onderzoek, het mogelijk maken van grotere subsidieaanvragen of activiteiten die de voorbereiding op dergelijke aanvragen ondersteunen.

Hoe werkt het?

Meerdere keren per jaar organiseren de instituten en werkgroepen van de EWUU zaaigeldrondes rondom de onderzoeksthema’s. Onderzoekers van de vier alliantie-instellingen worden uitgenodigd om voorstellen in te dienen. Per ronde worden verschillende projecten geselecteerd die zaaigeld toegekend krijgen om hun onderzoeksinspanningen te stimuleren.

Meer informatie

Hou onderstaande pagina’s in de gaten voor meer informatie of abonneer je op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Projecten 2023

> Toekenningen december 2023
> Toekenningen juli 2023 (in het Engels)
> Toekenningen maart 2023

Projecten 2022

> Toekenningen november 2022
> Toekenningen juli 2022
> Toekenningen maart 2022

Projecten 2021

> Toekenningen november 2021
> Toekenningen juli 2021
> Toekenningen maart 2021

Contact

Voor meer informatie kun je contact opnemen via: