Zaaigeld

De alliantie biedt onderzoekers en docenten de mogelijkheid om nieuwe interdisciplinaire dwarsverbanden tussen de partnerinstellingen te verkennen. Het gaat hier om zaaigeld voor initiatieven zoals het voorbereiden van een externe subsidieaanvraag, het opzetten van een onderwijsconcept, het organiseren van een evenement of het opzetten van samenwerking met maatschappelijke partners.

Drie rondes

Jaarlijks vinden drie rondes plaats met deadlines op 1 maart, 1 juli en 1 november. In elke ronde zijn middelen beschikbaar om drie voorstellen te honoreren.

Call maart 2021

Meer informatie over de call van 1 maart 2021: richtlijnen en aanvraagformulier

Criteria

Aanvragen moeten voldoen aan een aantal criteria:

  • De aanvraag betreft een samenwerking tussen tenminste 3 van de 4 partners binnen de alliantie
  • De aanvraag kan alle disciplines binnen de partners van de alliantie betreffen en dient gericht te zijn op (een van) de thema’s van de alliantie: gezondheid, voedsel, energie en circulaire samenleving
  • De aanvraag kent duidelijke resultaten, zoals een subsidieaanvraag, een evenement of een onderwijsactiviteit. De middelen kunnen niet ingezet worden voor matching van een subsidieaanvraag
  • De aanvraag bedraagt minimaal 10 k€ en maximaal 50 k€
  • De looptijd van het project is maximaal 1 jaar

Beoordeling

De aanvragen worden beoordeeld door de Seed Fund Committee en worden op kwaliteit gerangschikt en op volgorde gehonoreerd.

Contactpersoon

Esther Stiekema

e.i.stiekema@uu.nl
+31 (0)6 34 16 10 48