Resultaten

Werkgroep Impact

De werkgroep Impact heeft als belangrijkste doel om de economische en maatschappelijke impact van de alliantie te vergroten. De werkgroep ondersteunt de alliantie en de inhoudelijke werkgroepen en richt zich op de thema’s en prioriteiten van de samenwerking.

Zaaigeld

De alliantie wil onderzoekers en docenten door middel van zaaigeld de mogelijkheid bieden om nieuwe interdisciplinaire dwarsverbanden tussen de partnerinstellingen te verkennen.

Samenwerking in het onderwijs

De alliantie werkt samen met het ministerie van Defensie in de Food for Health and Safety Challenge, op zoek naar een nieuw voedselconcept voor militairen op training en missies.

Subsidieaanvragen unusual collaborations

Om ongebruikelijke samenwerkingen te stimuleren, heeft het Centre for Unusual Collaborations twee subsidies opgezet: de Spark Grant en de Unusual Collaboration Grant.

Evenementen en conferenties

De partnerinstellingen hebben op 2 december 2020 een succesvol evenement georganiseerd om de alliantie te lanceren in het bijzijn van minister Van Engelshoven. Vanaf 2021 worden er jaarlijks conferenties georganiseerd. Voor de lancering van de alliantie hebben de vier partners gezamenlijk een magazine ontwikkeld.

In de pers

Toekenningen