Conferentie 2023


We blikken terug op een inspirerende, energieke conferentie Crossing boundaries for a healthy and sustainable future, met veel inhoudelijke verhalen over onze samenwerking. Hieronder vind je alle videobeelden en foto-impressies van ons evenement. We zien je graag terug op onze volgende jaarconferentie op 24 april 2024 in Utrecht.


Menselijke activiteit heeft niet alleen gevolgen voor onze planeet maar ook voor de mensheid zelf: klimaatverandering, vervuiling en uitputting van natuurlijke hulpbronnen veranderen onze levensomstandigheden en hebben impact op onze gezondheid. Wetenschap en technologie spelen een sleutelrol bij het creëren van de toekomst die wij voor onze planeet en haar bewoners wensen. Om sneller vooruitgang te boeken is het noodzakelijk om verschillende disciplines samen te brengen en onze krachten te bundelen.

Crossing boundaries for a healthy and sustainable future

Tijdens onze conferentie Crossing boundaries for a healthy and sustainable future op 19 april 2023 delen wij onze visie op wat wetenschap kan bijdragen aan een gezonde planeet. We doen dit door onze expertise over preventive health en circular society samen te brengen en door jongere generaties uit te dagen een leidende rol te spelen bij het creëren van de toekomst. TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht nodigen je uit om mede vorm te geven aan onze inspanningen en samen oplossingen te vinden voor deze complexe vraagstukken.

Meer informatie over de conferentie is te vinden op de Engelstalige kant van de website.Contact

Esther Stiekema