Conferentie 2022


Foto’s, aftermovie en gehele uitzendingDinsdag 19 april 2022
13.00 – 17.00 uur
Eindhoven University of Technology, Auditorium

Er is een livestream van het plenaire gedeelte van de conferentie. De break-out sessies kunnen alleen live in Eindhoven gevolgd worden. Mochten er opnieuw coronamaatregelen van toepassing zijn op 19 april, dan zullen we u daar vooraf van op de hoogte stellen.

De Conferentie 2022 van de strategische alliantie Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research, Utrecht University and University Medical Centre Utrecht vindt plaats op 19 april 2022 in de middag in Eindhoven.

Building the Future Together

Maatschappelijke veranderingen op het gebied van klimaat en gezondheid hebben invloed op iedereen. De alliantie combineert de expertise van de vier instituten om zo bij te dragen aan transities op het gebied van gezondheid, voedsel, energie en duurzaamheid. Samen met onze maatschappelijke partners dagen we jongere generaties uit om oplossingen te vinden voor de problemen van morgen.

De conferentie staat in het teken van het thema Building the Future together om zo te onderzoeken hoe we de verandering gezamenlijk kunnen inzetten. We nodigen je uit om deel te nemen aan deze discussie en jouw perspectief in te brengen. Onze strategische werkgroepen presenteren hun plannen over hoe ze impact willen creëren in de komende jaren. Gedurende de dag zullen we jou koppelen aan andere gasten, zodat je een netwerk binnen de alliantie kunt opbouwen.

Meer informatie

Informatie over het programma, de sprekers, de break-out sessies en de locatie is te vinden op de Engelse kant van onze website. Ook kun je je daar registreren.


Contact

Esther Stiekema

info@ewuu.nl