23
november
2022
23/11/2022
09:00
Jaarbeurs Utrecht

Het is één van de grootste volksgezondheidsproblemen ter wereld: de obesitas pandemie. We kunnen het alleen stoppen door op verschillende plaatsen tegelijk aan preventie te werken: op school, op het werk, in de buurt en in de gezondheidszorg. Daarvoor moeten deskundigen uit verschillende disciplines effectief samenwerken, maar hoe?

Op 23 november 2022 organiseert ons Instituut voor Preventive Health (i4PH) de conferentie ‘Accelerating cooperation to stop overweight and obesity’. Experts, van wetenschappers tot praktijkprofessionals, delen hun visie op de grootste uitdagingen in het voorkomen van overgewicht en obesitas EN werken samen oplossingen uit. Het i4PH zal de teams met de beste ideeën belonen met seed funding voor verder onderzoek. In ruil daarvoor zullen de teams de inzichten uit hun project delen, zodat we er allemaal van kunnen leren.

We brengen professionals en geïnteresseerden in het voorkomen van obesitas en overgewicht samen. Jonge onderzoekers (postdoc en hoger) van de alliantie-instellingen, zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen, diëtisten en anderen), CIO’s, IT-directeuren, MKB, Corporates, start-ups, publieke organisaties, klinische organisaties, NGO’s, overheidsinstanties GGD, gemeenten zijn meer dan welkom om met ons mee te doen die dag.

Waarom deelnemen?

Tijdens deze conferentie zul je:

  • alles horen over de grootste uitdagingen in scholen, buurten, werk en gezondheidszorg,
  • werken aan oplossingen voor de grootste uitdagingen,
  • kans maken op seed funding van i4PH voor onderzoeksprojecten,
  • verschillende deskundigen ontmoeten, van wetenschappers van de TU/e, WUR, UU en UMC Utrecht tot professionals uit de praktijk (alle belanghebbenden zijn vertegenwoordigd).

Programma

Meer informatie over het programma, de sprekers, de locatie en contactinformatie is hier te vinden.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden voor het congres.