23
november
2022
23/11/2022
09:00
Jaarbeurs Utrecht

De obesitas-epidemie is een van de grootste volksgezondheidsproblemen waarmee de wereld tegenwoordig wordt geconfronteerd. In onze poging om overgewicht en obesitas in Nederland te voorkomen, zijn snelle acties en samenwerking cruciaal.

Daarom brengen we op 23 november in Jaarbeurs Utrecht professionals en geïnteresseerden in het voorkomen van obesitas en overgewicht samen. Jonge onderzoekers (postdoc en hoger) van de alliantie-instellingen, zorgprofessionals (artsen, verpleegkundigen, diëtisten en anderen), CIO’s, IT-directeuren, MKB, Corporates, start-ups, publieke organisaties, klinische organisaties, NGO’s, overheidsinstanties GGD, gemeenten zijn meer dan welkom om met ons mee te doen die dag.

Wat te verwachten

Tijdens de Preventive Health-conferentie kun je inzichten delen, de laatste resultaten bijpraten, nieuwe of voortbouwen op waardevolle verbindingen en samenwerkingen, en nog veel meer. Met ons energieke programma brengen we topsprekers op het podium, belichten best practices en laten inspirerende ontwikkelingen zien. Inspireren, interactie en netwerken staan ​​centraal tijdens de conferentie. Meer details over het programma en de sprekers volgen binnenkort.

Aanmelden

Klik hier om u (gratis) aan te melden voor het congres.