04
oktober
2022
04/10/2022
11:00
Utrecht Science Park

Werk jij in een team dat zich bezighoudt met public engagement? Ben je van plan de komende tijd publieksactiviteiten te ontwikkelen? Heb jij kennis en ervaring die je kunt delen op dit vlak, of wil je die juist ophalen? Kom dan ook op deze bijeenkomst. We delen kennis en inspiratie en denken samen na over effectieve publieksactiviteiten.

Hoe kom je samen tot goede wetenschapscommunicatie? Wat is jouw rol in die samenwerking? Goede samenwerking is essentieel voor vruchtbaar contact tussen wetenschap en maatschappij. Samenwerking tussen burgers en onderzoekers, tussen ondersteunend en wetenschappelijk medewerkers, tussen universiteiten en belanghebbenden, tussen onderzoekers onderling.

Die samenwerking onderzoeken we op deze nieuwe aflevering van Wetenschnapps, de serie inspiratie- en ontwikkelsessies georganiseerd door het CWC van UU. Dit keer met wetenschappelijke én ondersteundende collega’s van Universiteit Utrecht, UMC Utrecht, Eindhoven University of Technology, Wageningen University & Research en Universiteit Leiden.

Meer informatie

Meer informatie en contactgegevens en inschrijfformulier vind je op de website van UU