07
december
2023
07/12/2023
09:00
tbd

Conference ‘Advancing Preventive Health Through Transdisciplinary Innovations’

We nodigen je uit voor de Preventive Health Conference 2023: “Advancing Preventive Health Through Transdisciplinary Innovations” die plaatsvindt op 7 december.  

Dit jaar legt de conferentie focus op transdisciplinaire onderzoekssamenwerkingen, om bewustwording over de voordelen van preventieve gezondheidszorg en de ontwikkeling van ‘smart solutions’ te bevorderen. Onderzoekers, professionals uit de gezondheidszorg, beleidsmakers en andere partners vanuit verschillende disciplines worden uitgenodigd om baanbrekende onderwerpen in het preventieve gezondheidsdomein te onderzoeken.

Door aandacht te besteden aan sociaaleconomische ongelijkheden, het benutten van samenwerking tussen mens en machine, het omarmen van culturele diversiteit en het integreren van artistieke en technologische innovaties, stimuleert de conferentie transdisciplinaire discussies en worden strategieën geïdentificeerd voor effectieve preventieve gezondheidspraktijken.

Waarom deze conferentie bijwonen?

  • Verken transdisciplinaire benaderingen en samenwerkingen om preventieve gezondheidsuitdagingen aan te pakken
  • Ontdek bruikbare oplossingen en ‘best practices’ om effectieve preventieve gezondheidspraktijken te bevorderen.
  • Neem deel aan transdisciplinaire discussies en wissel ideeën uit met deskundigen met verschillende achtergronden
  • Neem deel aan keynote sessies, paneldiscussies en interactieve breakout sessies. 

Praktische informatie

De conferentie wordt georganiseerd door het Institute for Preventive Health van de alliantie van TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht (EWUU) en vindt plaats op donderdag 7 december 2023, van 09.00-17.00 uur. De locatie – centraal gelegen in Nederland – en de verdere invullig van het programma worden binnenkort bekend gemaakt via deze pagina.

Volg deze link om je aan te melden en de laatste updates over dit evenement te ontvangen.