05
september
2022
05/09/2022
18:00

De manier om een Spark grant aan te vragen is onlangs veranderd in een Spark Learning Journey. In dit traject worden onderzoekers die meer willen leren over interdisciplinaire samenwerking uitgenodigd om deel te nemen aan onze training om interdisciplinaire onderzoekscompetenties te ontwikkelen en om onderzoeksteamleden te vinden.


De eerste stap in het leertraject – Spark fase 1 – bestaat uit vier workshops van een halve dag, die een tweeledig doel hebben: het ontwikkelen van interdisciplinaire onderzoekscompetenties en het met elkaar in contact brengen van onderzoekers als potentiële Spark-deelnemers. Zij gaan Spark fase 1 in met een paar ‘ongebruikelijke’ onderzoeksinteresses die hen prikkelen en – hoewel ze misschien al een aantal teamleden in gedachten hebben – staan ze open en willen ze graag anderen binnen het Spark fase 1 trainingscohort ontmoeten en onderzoeken of ze samen een onderzoeksidee kunnen ontwikkelen. Het idee ontstaat binnen en door de interdisciplinaire samenwerking, in plaats van dat het het uitgangspunt is.
Deelname aan deze workshops is een verplichte stap in het Spark grant proces voor ten minste twee leden van een eventueel Spark team; de rest van het team is niet verplicht om de workshops te volgen.

Data training

  • Maandag 12 september 2022
  • Maandag 19 september 2022
  • Maandag 26 september 2022
  • Maandag 3 oktober 2022

Aanmelden en meer informatie via deze link