27
mei
2021
27/05/2021
09:30
online

27 Mei 9.30 – 12.30 uur

In deze Sandpit-sessie wil de groep Circular Societies samen met geinteresseerden onderzoeksvragen identificeren en verkennen op het gebied van circulariteit in een ziekenhuis. De meeting start met pitches uit de dagelijkse praktijk van het UMC Utrecht: welke uitdagingen komen zij tegen op de route naar een circulair ziekenhuis? In deelgroepen worden interdisciplinaire expertises, onderzoekers en onderzoeksvragen in kaart gebracht. Dit vormt de basis voor de inhoudelijke definitie van een toekomstig postdoc-project dat vanuit het thema gefinancierd gaat worden.

Interesse? Houd deze website in de gaten of mail direct naar k.m.hollaender@uu.nl We houden je dan op de hoogte.

De ambitie van het Institute for Circular Societies is om grensverleggend onderzoek te doen en te vertalen naar praktische toepassingen, om zo bij te dragen aan maatschappelijke transities naar circulariteit. Het instituut werkt daarbij intensief samen met maatschappelijke partners.

Circular Societies is het nieuwe platform waar we onze expertises bij elkaar brengen, naast het platform zullen twee hubs opstarten: Circular Safe Hospital en Circular Cities.